Få 10% bonus! Brug koden "JUL17"
 
Close Action Panel

10 spørgsmål I bør stille Jeres bryllupsfotograf

25.04.2017
Jan RezekHvordan vælger I den rigtige fotograf og undgår overraskelser efter brylluppet? Vores kollega Ctirad, som også er en professionel fotograf, og hidtil har været involveret i fotografering af alle BeWooden-kollektioner, giver her 10 råd til hvad I skal være opmærksomme på inden I hyrer Jeres bryllupsfotograf.

10 spørgsmål I bør stille Jeres bryllupsfotograf, før I ansætter ham eller hende

vil_i_have_jeres_bryllupsdato_indgraveret_fa_det_gratis_brug_koden_ind17_

1. Hvad er den typiske fototype, som han eller hun arbejder med?  
Kommerciel? Rejse? Billeder af naturen? Der er stor forskel mellem alle typer billeder, og det er ikke normalt, at fotografen kan specialisere sig inden for alle.
 
 2. På hvor mange bryllupper har fotografen faktisk arbejdet i sin karrieren?
På brylluppet er vigtigt at fange ægte følelser, og fotografen skal bidrage til gæsterne og få dem til at føle sig godt tilpas. Hvis I vil være sikre på Jeres valg af fotograf, vælg blandt de mest erfarne fotografer.
 


3. Hvad har fotografen samt assistenterne planlagt sig at iføre af påklædning?
I ønsker ikke at have en fotograf, der kommer i sneakers og sportstøj. Hvis I har et bryllupstema (som et bryllup i 70'er-stilen her), kan I være enige med fotografen på at have et fastlagt outfit.

 4. Har fotografen planlagt endnu et bryllup samme dag?
Hvis dette er tilfældet, vær sikker på at fotografen kan nå begge bryllupper inden for den satte tidsramme. En af de ting, som I virkelig ikke ønsker at have på bryllupsdagen, er at fotografen ikke dukket op.

 5. Spørg fotografen om råds til et sted, hvor han/hun allerede har haft et foto-shoot før.
Fotografen vil kende de enkelte steder, lys og andre nyttige detaljer, som I behøver for at få det bedste resultat, samt derved kan spare meget arbejde i redigeringen. Har I et yndlingssted, hvor I gerne vil have et foto-shoot? Spørg fotografen, og I vil få det bedste resultat. 
6. Hvor mange billeder skal fotografen tage?
Skal det kun være et par kunstige billeder, eller vil han tilbringe hele arrangementet med jer? Afhængigt af fotografen, for et perfekt foto-shoot, er der brug for at blive taget en lang række fotos (se afsnit 8), og senere at bruge flere timer til at redigere dem.
 
 7. Hvor mange billeder planlægger han at forberede og dele med dig?
Vil I også få uredigeret billeder eller kun redigeret? Hvordan beslutter fotografen hvilke billeder er de bedste? Sandsynligvis vil I ikke få dem alle, fordi den gennemsnitlige bryllupsfotograf tager tusindvis af billeder pr. begivenhed, men det er vigtigt at han kan vælge og forberede et sæt af de bedste billeder, der vil vise Jeres sande følelser.
 

 

 8. Vil han bruge dine fotos til reklame?
Hvis så, skal I blive bedt om en tilladelse.
 
 9. Har fotografen en kollega, der hjælper til?
Mange unikke øjeblikke er vanskelige at fange med bare én fotograf: Ansigtsudtrykket når brudgommen ser bruden for første gang og omvendt, eller følelser af grædende forældre og venner. Sørg for at fotografen kan fange de helt specielle udtryk og øjeblikke.
 
 10. Er en fotograf sympatisk?
Under bryllupsdagen bliver din fotograf en del af familien, og deler sammen med dig en af ​​de bedste dage i Jeres liv. Det er derfor vigtig at vælge en fotograf, I passer godt sammen med, og I har et godt førstehåndsindtryk med. 

vil_i_have_jeres_bryllupsdato_indgraveret_fa_det_gratis_brug_koden_ind17_.no3
 

Jeres bryllupsdag er unik, og alle fotos og videoer fanger alle følelser og øjeblikke, som vil blive set langt ud i fremtiden. Det er derfor bedre at have alt planlagt på forhånd. Vi håber, at dette opslag vil hjælpe jer med at vælge den helt rigtige fotograf. 


design_din_egen_tr_butterflyBeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven