Accessories til Brudgommen

02.03.2017
Martina Erbanová

Moderne kvinde og gentleman med håndlavede træ-accessories

 
Den moderne brudgom

Mange mennesker anser et bryllup, for at være en formel begivenhed. Det klassiske sorte jakkesæt bliver fundet frem og der søges i snesevis af butikker efter den helt rigtige skjorte til den store dag. Oftest er dette fulgt op af et nærmest obligatorisk besøg hos barberen; Og det er bare begyndelsen. Dét at finde en skrædder, vælge de rigtige sko og andre accessories hertil, er vigtige gøremål op til brylluppet. Hundredvis af ægtemænd har været igennem møllen, men realiteten er at mange mister overblikket i løbet af denne proces.

Et bryllup kommer ikke på formel, men er en festlig lejlighed. Der er naturligvis forskellige forventninger til din mundering, alt efter hvilket type bryllup der er tale om. Eksempelvis er det kutyme, at man til et forretningsmøde er iklædt et sort eller marineblåt jakkesæt, en matchende skjorte og selvfølgelig et slips eller en butterfly. I modsætning til dette står brylluppet, hvor det er forventet at man viser sin personlighed og stil frem. Som oftest resultere dette i at den moderne brudgom ifører sig et mere ekstravagant og luksuriøs jakkesæt, med et dertilhørende slips eller butterfly, frem for et trivielt og konventionelt outfit. Kombineres forskellige accessories på den rigtige måde, får bruden svært ved at løbe med alt opmærksomheden.

Moderne kvinde og gentleman med håndlavede træ-accessories


I løbet af de seneste år har butterflyen for alvor gjort sit comeback. Deres originale look og deres udvalg af farver, temaer og materialer giver uendelige kombinationsmuligheder og gør det muligt at matche denne, med enhver skjorte. Andre former for tilbehør kan også tilføjes, for at skabe helhed i din mundering og danne et perfekt billede af ”en velklædt brudgom”. Lad os gennemgå nogle af de mest populære accessories.

Accessories til brudgommen

Butterfly

Man kommer ikke udenom at brylluppet er brudens store dag, og hendes kjole og accessories bliver derfor tone angivende for, hvorledes brudgommen bør være påklædt. Altså skal gommen justere sine valg, sålede at de æstetik set står i overensstemmelse brudens outfit. Den bedste og mest sikre måde at overholde denne regel på, er ved at iføre sig subtile og elegante accessories eller ved at matche brylluppets overordnende tema. Om sommeren foretrækker gommen som regel lysere farver og større tilbehør. Accessories anses hovedsageligt som et symbol på ekstravagance og det bør understrege betydningen af ​​ arrangementet. 

Som tidligere nævnt, så beslutter en moderne brudgom sig som oftest for en en butterfly, frem for det trivielle og kedelige alternativ; slipset. Hvis en brudgom ønsker at følge moden og de nuværende tendenser, kan han vælge en træ-butterfly. Denne kan være med til at understrege vedkommendes personlige stil og individualitet. BeWoodens butterflies er 100% håndlavede, kommer med livstidsgaranti og kan indgraveres – herved bliver de helt unikke og personlige. En traditionel stof- butterfly kan også bruges, såfremt dette er at fortrække. Hvis du vælger sidstnævnte mulighed, er det vigtigt at vide, hvordan man binder butterflyen ordentligt.

Manchetknapper

Et par manchetknapper af høj kvalitet, er et andet uundværligt tilbehør, for den moderne brudgom. De er traditionelle og går aldrig ud af mode - også selvom designsne ændrer sig i takt med moden og diverse trends. Hvis du er til det klassiske og traditionelle, skal du med sikkerhed vælge manchetknapper af sølv eller guld eller rustfrit stål, samt et minimalistisk design. BeWooden manchetknapper er altid noget specielt og passer perfekt til vores træ-butterflies. De fås i forskellige farver og der endda mulighed for at designe din helt egen. Modelleren er iøjnefaldende, hvilket særligt skylde de indgraverede mønstre, som er tilføjet træet ved hjælp af en særlig laser-teknik. Selvom deres design og materiale er anderledes end de traditionelle stofbutterflies, er disse lette og behagelige at have på.

Moderne gentleman med håndlavede træ-manchetknapper af bøgetræ


Lommetørklæde

Endelig, for at sætte prikken over i’et og gøre dit bryllupstøj perfekt, anbefaler vi at vælge et lommetørklæde til at sætte i lommen på din blazer/jakke. Selvom den klassiske brug af et lommetørklæde måske kan virker forældet, bliver den ældre generations stil mere og mere populær. Intet udstrålet stil og karakter, som et flot og velfoldet lommetørklæde.

Mønstrene og farverne afhænger af brylluppets overordnede farveplan og resten af ​​dit outfit, men du bør ikke føle dig begrænset af dette; Der er masser af muligheder og moderne trends – det er kun fantasien der sætter grænsen. 

Moderne gentleman med håndlavede træ-butterfly af ahorntræ


For at opsummere, så behøver en moderne brudgom ikke at stå i skyggen af den smukke brud, men kan sagtens gøre opmærksom på sig selv igennem brugen af diverse accessories og hans outfit. Sig fra til fortidens kedelige bryllupsbilleder og smid noget farve og stil på din mundering. Med en farverig træ-butterfly, et lommetørklæde og matchende manchetknapper, vil du med garanti kunne udtrykke din personlige stil og sætte præg på denne.


BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven