Hvordan finder man den helt rigtige julegave?

23.10.2017
Jan Rezek
julemand fra BeWooden

Julen kan være en ret dyr, tidspresset og en stressende tid. Julegaver er en af de helt store poster i budgettet, og det er som regel tidstagende at finde de helt rigtige julegaver. Det er noget af en udfordring at få presset indkøbene ind i den hektiske hverdag, så her er lidt hjælp til at finde den helt rigtige gave til ham eller hende.At købe julegaver… Nogen elsker det, andre gør ikke. Du ved det, vi ved det - det kan være SÅ svært at finde gode julegaver og ikke desto mindre de helt rigtige! For hvad skal du også kigge efter, når du skal købe julegaven til hende eller julegaven til ham?


Den smarte og hurtige løsning:

Ud over at julegaver er blevet meget lettere at købe, så er en af de helt store fordele ved at købe sine julegaver online, at du kan sidde i varmen på din sofa under dynen i ro og mag, samt slippe for den bidende kulde og endeløse køer ved kassen. Desuden kan du spare penge samt en masse tid. Win – Win!

Er du en af de mange danskere, som vælger at købe dine julegaver på nettet, er der et par ting du skal være særligt opmærksom på:

1. Er virksomheden placeret i Europa?

Før du køber noget fra nettet, så sørg for at sikre dig, at virksomheden er placeret i EU og ikke udgiver sig for at være det. Selv om siden har en URL – kode med en europæisk adresse, som eksempelvis '.dk' eller '.uk', kan det stadig godt være en kinesisk virksomhed, der har købt et europæisk domænenavn.

Kig efter virksomhedens adresse, som typisk vil stå på hjemmesiden og kan give dig en ide om, hvor virksomheden befinder sig i EU. Hvis virksomheden ikke er europæisk kan du være dårligt stillet rent rettighedsmæssigt.

Så sikre dig, at virksomheden er placeret i EU. Se, hvordan vi laver produkterne.

 

Buteo

Buteo
Buteo
530 DKK2. Kend returreglerne
Online køb kan give et par ulemper. Som nævnt frygter mange at blive snydt, når de handler online og mange kan især ikke overskue dét med at bytte varer. Hvis det af en eller anden årsag skulle vise sig, at et par af dine gaver, du har købt online, skal returneres eller byttes, anbefaler vi, at du kender til returreglerne inden du køber dine julegaver online. Hvis du køber dine julegaver til ham eller dine julegaver til hende gennem en dansk netbutik, har du altid 2 ugers returret.

Eksempelvis her hos BeWooden giver vi altid 30 dages returret, så du kan købe din gave i god tid, samt være sikker på, at den kan byttes efter jul. En af de bedste fordele ved at købe julegaver online er, at du kan spare penge. Du kan let, hurtigt og overskueligt sammenligne priser på det samme produkt hos mange forskellige udbydere. Pricerunner er et fantastisk værktøj, hvor du kan sammenligne priser på næsten alt.

Tigris Bracelet
Tigris Bracelet
410 DKK3. Sammenlign priser & spar penge!

Der er desuden:
Bogpriser, som sammenligner priser på forskellige bøger
Edbpriser, som sammenligner priser på forbrugelektronik.
Priser, som prissammenligner varekategorier indenfor hvidevarer.

4. Drop bankoverførsler!
Når du handler online, så husk ALTID at benytte dit betalingskort. Hvis du foretager en bankoverførsler er banken ikke forpligtet ti at kunne trække pengene tilbage.
Når du betaler med dit betalingskort er du bedre stillet og sikret af indsigelsesordningen, hvilket betyder, at banken kan tilbageføre pengene, hvis du ender med at købe af en svindler.

Julegaveidér til ham:

Nox Virilia Handbag
Nox Virilia Handbag
4600 DKK
Virilem
Virilem
Virilem
710 DKK
Punm trae manchetknapper
Punm
790 DKK

 

 

OBS: Du kan allerede nu søge efter juletilbud online. Mange butikker starter nemlig allerede med deres juletilbud. Så hold øje med dem!

Husk du kan gøre alle BeWooden’s produkter personlige med en indgravering, som bonus. Du skal blot bruge koden ”IND17” og skrive hans/hendes initialer, en speciel dato eller et kort citat.

 

Følg os på 

Facebook & Instagra

- og hold dig opdateret med gode julegaveidéer!BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven