5 gode dates idéer til den idéforladte

03.10.2017
Jan Rezek

 

Gode dates skaber fælles minder og plejer kærligheden imellem jer. De er dejlige at tænke tilbage på, når den hektiske hverdag rammer og savnen kommer snigende.
 
 
Perlearmbånd fra BeWooden

Holding hands

Is a promise to one another that, just for a moment, the two of you don’t have to face the world alone

Et lille tip: Som bonus kan I få indgraveret hinandens initialer på jeres armbånd og have et unikt minde af hinanden resten af livet. Find jeres favorit armbånd her.
 

Hvorfor er det så svært at finde på en kreativ date?

I skal endelig på date – men hvad skal I egentlig lave? Den klassiske kop kaffe på en café er en mulighed. MEN nu skal der noget nyt på bordet!
 
Så, hvad skal der ske? Vi har samlet 5 gode dates idéer til dig, som ikke bare vil på cafe og drikke en kop kaffe eller en øl.  

 1. Kør en tur

Hvis en af jer har en bil, er det næsten oplagt at køre en lille tur. Oplev Danmarks enestående natur, historiske seværdigheder og få et hav af nye minder. Det er altid hyggeligt med en køre – selv – tur og det giver jer rig mulighed for at snakke sammen. Pak eventuelt en madkurv og tag en picnic med.

Køre –selv – ture til:

Kongernes Nordsjælland
En nationalpark med mulighed for afslapning, cykel- og vandreture. Oplev strandene på nordkysten, skove, søer og åer.

 

Djursland

Djursland tilbyder en hel masse, som du kan opleve med manden i dit liv. I kan besøge forlystelsesparker, dyreparker, som fx Randers Regnskov og Ree Safari Park, seværdigheder og meget mere.

 

Vestsjælland

 Få en oplevelse af søer i smukt bakkede landskaber, havnebyer, halvøer og Storebælt med en masse historier.

2. Tag i tivoli!

En tivoli date er altid sjov! Især fordi I kan slippe jeres indre barn ud, udfordre hinanden med spil og vinde bamser til hinanden, skrige løs på de forskellige rutsjebaner, spise en masse candyfloss og slik til I er ved at revne.

Tivoli Friheden i Aarhus

Forlystelsesparken er placeret i Marselisborg Skov og er i gåafstand fra centrum. Hvert årstid har sin charme i Friheden og der er altid mulighed for en masse gode oplevelser.

 

Tivoli i København

I Tivoliet i København er der noget for enhver smag. Den eksotiske arkitektur, de historiske bygninger og frodige haver giver denne forlystelsespark en skøn atmosfære. Oplev tusindvis af farvede lys om aftnen og få en eventyrlig oplevelse, der er helt unik.

 

Djurs Sommerland i Nimtofte på Djursland

Djurs sommerland er den fjerde største forlystelsespark og mest besøgte i Danmark. Lige nu gør Djurs Sommerland klar til en Magisk Halloween i efterårsferien. Så inviter kæresten ud på en Halloween oplevelse.

 

Fårup Sommerland i Nordjylland

Danmarks ældste sommerland og Europas 2. Bedste forlystelsespark. Tag kæresten i hånden og oplev de vilde rutsjebaner sammen.

 

BonBon-Land ved Sydsjælland

BonBon-Land har beliggenhed ved Holme-Olstrup. Parken har over 60 forlystelser og en masse aktiviteter, hvilket vil holde jer beskæftiget i flere timer.

3. Lav mad sammen

Det er altid super hyggeligt at lave mad sammen og sætte hinandens madkundskaber på prøve. Lav en ret, som ingen af jer har prøvet at lave før – hvis det går helt galt, kan I altid bestille en pizza og have noget at grine over senere på aftenen.

Få inspiration på Valdemarsbro.dk, som har en masse lækre opskrifter på aftensmad og meget mere.

4. Vær aktive!

Bare rolig – Ingen grund til panik bare fordi der står aktiv date på programmet. Det er ganske enkelt – det handler om at skabe en masse gode oplevelser sammen – på en aktiv og engagerende måde.
Og som regel er risikoen mindre for, at samtalen går i stå, når I laver noget aktivt sammen.
 
Husk at vælge noget, som I begge vil synes, er sjovt. For eksempel:
- Rulleskøjter 
- Cykeltur
- En gåtur i Marselisborg Dyrehave. Husk gulerødderne!
- Rush – hvis du ikke er bange for at vælte rundt og se fjollet ud, kan en tur i trampolinlandet helt klart anbefales.

 5. Mix it up

Hvad med at kombinere flere idéer og lave en triatlon-date? Ja, vi synes også, at det lyder, som en fed ide! Idéen er enkel: Find på tre forskellige ting, I skal lave sammen. I kan fx starte med en lækker brunch, tage videre til et slag pool (du kan evt. få ham til at vise dig, hvordan det skal gøres og komme lidt tættere på hinanden ;) ) og videre i biffen eller hjem og lave mad sammen og snakke om dagen, der gik.
Ja, mulighederne er mange! Og det gode er, at I begge rent faktisk kan komme med forslag.
 
En alternativ date-plan kunne være 50/50 daten, hvor I begge planlægger en aktivitet. I kunne eksempelvis holde det, I har planlagt for hinanden, hemmeligt og først fortælle om daten, når I er på den. Dette skaber også lidt spænding og giver flere sommerfugle i maven.
 
Du kan også finde en masse inspiration og få idéer til en date i specifikke byer eller områder på Funguide.


Vi håber, at du har fået en masse inspiration til jeres fremtidige dates!
 
BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven