Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget

07.09.2017
Jan Rezek

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget fra BeWooden - cubo butterfly cubo manchetknapper i træ
 

Hvor tit har du ikke stået i en situation, hvor du skal købe gaven til ham (om det så er en bror, ven, kæreste eller far) og faktisk ikke aner, hvad du skal give ham? For selvom vi spørger dem direkte; ”Hvad ønsker du dig egentlig?”, så er det mest udbredte svar ”Det ved jeg ikke” eller ”Ikke rigtig noget”.

 
Det er en udfordring, vi alle kender til, og derfor er vi ofte overladt til selv at komme på gaveidéer til ham. Hvor mange af jer ender ikke med at købe eksempelvis en parfume som kærestegave til ham, eller som en fødselsdagsgave til ven eller far, for hvis han alligevel ikke ønsker sig noget specielt, så kan vi lige så godt købe noget, der er ligetil, ik?

Man skulle tro mænd var simple, men når det kommer til gaver, så er de faktisk ret svære at regne ud..., for hvad giver man også lige manden, der ikke ønsker sig noget?
Som om dét at udvælge den helt rigtige gave, ikke var en udfordring nok i sig selv.

Vi har derfor lavet en liste med gaveidéer til ham for at gøre det lettere for dig at finde den perfekte gave til ham: 

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget fra BeWooden - indgraveret butterfly i træ


Den perfekte gave er en personlig gave

Er du mere på udkig efter en personlig gave til ham, kan du gøre det personligt med en lille sød hilsen. Du kan nemlig få indgraveret en hilsen på alle BeWoodens produkter eller designe din helt egen træ-butterfly, og gøre den endnu mere personlig og unik.

Design en speciel butterfly til ham her

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget fra BeWooden - slipsenål manchetknapper af træ


Gaven til den lidt mere formelle

Kan manden i dit liv godt lide at bære slips og jakkesæt, så er et sæt manchetknapper og/eller slipsenåle af træ og rustfri stål lige gaven for ham.
Vi kan love dig for, at han helt klart vil skille sig ud med et par unikke træ-accessories, - og hvem kan ikke lide at skille sig ud?

Find dem her

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget fra BeWooden - Håndlavet træ-kortholder


Gaven til ham, der ikke kan holde styr på sine kort

Har han mange kort, som han roder rundt med og ikke helt kan holde styr på?
Så er en kortholder muligvis den ideelle gave til ham. Kortet består af træ og ægte læder og kan rumme op til 7 kort. Ønsker du at gøre kortholderen endnu mere personlig, har du muligheden for at få indgraveret navne, dato, citater osv. på. Dette gælder alle BeWoodens produkter.

Find dem her

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget fra BeWooden - Håndlavet træ-accessories sæt af valnød

Til ham, der skal have den helt store forkælelsestur

Små søde gaver til ham, fordi han fortjener det. Har I årsdag, eller skal I fejre en anden speciel anledning, og kunne du virkelig godt tænke dig at forkæle ham? Så kunne det håndlavede træ-accessories sæt af valnøddetræ være en helt perfekt mulighed.

Giv ham den helt store forkælelsestur her

 

Alle BeWooden’s produkter kommer med livstidsgaranti, hvilket betyder, at du vil give ham en gave for livet.

 

Til dig der overvejer andet end accessories, vil vi anbefale Euromans “50 ting vi ønsker os”.


Ønsker du et specielt monogram på dine træ-accessories?

 

Send os dine ønskerBeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven