Smukke og betagende træ-lommespejle

02.03.2017
Martina Erbanová

Smukke og betagende træ-lommespejle

Er du typen, der ofte er på farten og ønsker at tjekke, om makeuppen sidder som den skal? Der kan ofte opstå lejligheder, hvor du ikke lige er i nærheden af et spejl; men bare rolig, vi har løsningen! Med et håndlavet træ-lommespejle fra BeWooden er små, elegante og helt igennem unikke. Disse passer i enhver bukselomme, håndtaske eller endda en clutch. BeWooden’s lommespejl er altid ved hånden, når du har mest brug for det.

BeWooden’s lommespejle er attraktive og udfærdiget i unikke vintage designs. Vores lommespejle garanterer dig opmærksomhed fra de mennesker omkring dig. Hver gang du benytter dette, vil du føle glæden ved at eje et absolut fortryllende spejl. De ædle råmaterialer og gamle håndværksmæssige traditioner, bevirker at disse accessories fremstår unikke og smukke i designet. Lommespejlet har en praktisk rund form og er behagelig at have i hånden.

Dette træ-tilbehør er fremstillet af forskellige træarter såsom aske, zebrano, wenge, bøg, mahogni og valnød. Selve spejlet er belagt med et tyndt lag bronze, som tjener til formål at beskyttet glasset. Alle Bewooden’s lommespejle er fremstillet af fine materiale og er nænsomt forarbejdet i hånden. Forsiderne er udsmykket med individuelle mønstre, som er påført med en særlig laserteknik, af vores dygtige snedkere. Mønstrene er minimalistiske, tidløse og harmonerer med de naturlige farver fra de forskellige træsorter. Lommespejlene kommer i et særligt læder etui af italiensk kalvelæder. For at gøre et træ-spejl endnu mere særligt og helt personligt, er der mulighed for at tilføje en indgravering bag på læderetuiet. Dette kunne eksempelvis være et monogram eller dit foretrukne citat. For mere information om dine muligheder, kan du kontakte os her.

 Tag et kig på vores butik www.BeWooden.dk og bliv inspireret af små, men imponerende træspejle fra BeWooden. Udtryk din personlighed og karisma igennem disse.

BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven