Photoshoot rundt omkring i Aarhus!

04.10.2017
Jan Rezek
Den 5 oktober 2017 går det løs. Er du klar?

Vi har i en længere periode gået og planlagt et photoshoot, som vi har glædet os enormt meget til! Og på torsdag d. 5 oktober går det løs.
Vi har i samarbejde med Agurk studio og NÖR fået en masse fint tøj, som vi vil anvende under vores photoshoot og sammensætte med vores egne accessories.
 

Photoshootet

 
Photoshootet vil finde sted rundt omkring i Aarhus. 5 forskellige lokationer, 5 forskellige outfits og 5 forskellige modeller.
Dagen vil allerede starte kl. 6, hvor den første model skal sminkes og stå klar på en strand i Risskov. 
Vores vision er at skabe et atypisk samt provokerende univers i forhold til outfit og lokation. Dvs. at outfit og lokation skal bryde med hinanden.
 

Brands

”Innovativ, kreativ og bæredygtig fashion ”
AGURK er et dansk mode mærke, der skaber feminine streetwear inspireret af 80s vintage sportsbeklædning. Det handler om at eksperimentere med design, materialer og farver - alt blandet i trykkerier, patchwork og nye silhuetter. Navnet blev valgt, da det refererer til den følelse, designere har, under designprocessen – nemlig det at gå agurk. Dette er en følelse, som AGURK ønsker at opmuntre og inspirere kvinder til at føle.
 
NÖR Danmark er et anerkendt dansk modemærke til kvinder og skaber unikt modetøj til kvalitets- og modebevidste kvinder, som ønsker lidt ekstra, hvor designprocessen er domineret af en stor fokus på detaljeorientering og pasform.
Virksomheden præsenterede sin første kollektion af dametøj i 2007 og har siden da haft en fremadgående vækst. NÖR Danmark sælger i dag brandets elegante og smukke modetøj i Danmark, Sverige, Norge, Rusland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Holland og USA.
 
Deres modetøj bliver til af egn udvikling af tekstiler, knapper og spænder, hvilket gør dette mærke ganske unikt. 
 
 

Modeller:

 

Martina

 
Martina
Martina er 20 år og er i gang med sit 3. semester som markedsføringsøkonom på Aarhus Erhvervsakademi.
Hun elsker at elsker at bruge sin fritid på at  at bage en hel masse og udforske nye opskrifter. 
 

Eglé

 
Egle
Eglé er 22 år og studerer International salg & Markedsføring på VIA. Hun er i gang med sit 3. semester og er lige nu i praktik hos BeWooden. Her har hun ansvaret for B2B salg. Hun kan godt lide at bruge sin fritid på at læse i en god bog og få en masse god kaffe.
 
 

Sofie

Sofie

 Sofie er i gang med sit 7. semester, første år på sin kandidat, og studerer Molekylærbiologi på Aarhus Universitet. Udover at være en flittig studerende er Sofie meget aktiv og hun elsker at gå på opdagelse. Hun skal fx udforske Vietnam til December. God rejse, Sofie!

Sema

 
Sema
Sema er 23 år og studerer Finansøkonom på Erhvervsakademiet i Silkeborg. Lige nu er hun i praktik og i gang med sit sidste semester. Når Sema ikke er i skole eller på arbejde, bruger hun som regel dagen med sin familie eller sine gode veninder.
 

Kevser

Kevser

Kevser er færdigudannet markedsføringsøkonom og er nu i gang med sin professionsbachelor som Digtial Koncept Udvikler på Aarhus Erhvervsakademi. Kevser bruger det meste af sin tid i sit lokale fitness center og på sine 2 små hunde.
 
 
Accessories

Et lille sneak peak på de accessories, som vi vil anvende under vores photoshootBeWooden - Håndlavet træ-butterfly Taurum til moderne gentlemen
Taurum
890 DKK

Se mere

BeWooden - Tigris Bracelet | Håndlavet perle og træarmbånd med livstidsgaranti
Tigris Bracelet
410 DKK

Se mere

BeWooden - Api Clutch af ægte læder
Api Clutch
890 DKK

Se mere

 
 
Følg os på Instagram

 

 BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven