Skuldertasker til mænd

31.08.2017
Jan Rezek
Sort skuldertaske til herre i ægte læder fra BeWooden

Sagde I fede tasker til mænd?For så har vi dem! Vi har nemlig lyttet til jer og opfyldt jeres ønske om fede tasker til mænd. Gennem de sidste par måneder er vi kommet frem til et lækkert produkt til de skønne mænd – Nemlig herretasker i et stilrent design, som kan bruges til enhver anledning!

”Vi kvinder ved, hvor vigtig en taske er. Det er nemlig her, vi har alle vores nødvendigheder. Alt fra en neglefil til makeup. Ja, I ved hvad jeg taler om, damer. Nu skal I høre, mænd – herretasker er altså et ”must–have” til samlingen., og nu skal i høre hvorfor; De kan ganske enkelt være det, der sætter prikken over i’et på dit look.”

- Kevser Ergün,
Marketing hos BeWooden

Sort og brun skuldertaske til herre fra BeWooden

"Materialet består af ægte læder, og er tilgængelig i brun og sort. Træet på den sorte lædertaske består af valnød og den brune består af zebranotræ." 

Lad din personlige stil blive defineret af din taske


Din personlighed burde definere din stil, og din stil burde definere dit valg af fede tasker. Der er et hav af muligheder, når det kommer til skuldertasker til mænd. Alt fra små herretasker til store fra brun til sort – Ja, der er mange muligheder, men det er vigtigt, at du vælger den taske, der passer bedst til din stil.

Som sagt kommer taskerne i forskellige størrelser og former, men fællesnæveren for fede tasker til mænd er, at de har en funktion som en computertaske. Du kan desuden vælge om du vil bære tasken over din skulder eller bruge den som en håndtaske – Ja, det der nu passer din stil bedst. 

Brun skuldertaske med lynlås fra BeWooden

"Tasken er indbygget med plads til computeren, en indvendig lynlås samt et stort opbevaringsrum. Dette gør, at du hurtigt kan finde frem til dine ting. Udover at være alsidig i anvendelsen, er designet og kvaliteten helt i top."


 

Tasken til den stilrene business man

Du skal til et vigtigt møde, og vil gerne holde det formelt med et jakkesæt, skjorte og slips, men føler stadig, at der er noget, der mangler. Noget der kan sætte prikket over i’et på dit look og tænker, at en skuldertaske til mænd med et stilrent design, vil give dig det ekstra twist, som du er på udkig efter. Du går i gang med din søgning, og får øje på en fed herretaske velegnet til den stilrene business mand, som vil fuldføre dit elegante look til dit meget vigtige møde. Men så tænker du ”Hvorfor kun nøjes med én taske?”

Du tænker, at det kunne være en glimrende ide at have et lille udvalg af skuldertaske i din garderobe. For din herretaske skal da helst matche med dit herrebælte, dine herresko og dit herreur. Så hvis du matcher dine brune sko med et brunt bælte, et ur med brune læderrem og til sidst, men bestemt ikke mindst – en brun skuldertaske…. Wow! Nu ved du, at du har fuldendt et knivskarpt look og er klar til at tage mødet med storm.

 
Brun skuldertaske med trædetalje fra BeWooden

"Skuldertasken har livstidsgaranti og er håndlavet med lækre trædetaljer, hvilket blot fremhæver det unikke design."

Så hvorfor burde du have en skuldertaske eller måske flere?

 
En fed skuldertaske er bare pænere og mere stilfuld, og er i bund og grund mere velegnet til voksenlivet og arbejdet. Og ikke nok med det, så ser du også bare mere professionel ud end hvis du gik rundt med en ’kedelig’ rygsæk. Ikke nok med, at tasker til mænd har sine stilmæssige fordele, så er de også virkelige praktiske!

Det er bare nemmere at finde sin bærbar, oplader eller pung. Den er praktisk opbygget og super stilet, så hvorfor ikke eje en eller flere? Det er altid godt at have noget at vælge imellem.


BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven