Træ-brocher – Et elegant tilbehør med naturens berøring

12.09.2017
Jan Rezek
Træ-broche sæt fra BeWooden

”For et stykke tid siden så jeg på H&M magazine et billede, hvor de har sat 2 brocher på en simpel t-shirt og nærmest dermed straks skabte et virkeligt spændende look på ingenting! 

Det fantastiske ved brocher er, at de bryder looket, og kan være det sidste finish, der mangler til det helt rigtige sæt. Her vil de håndlavede træ-brocher være helt perfekte. De kan pifte dit hverdagslook op på ingen tid og puste et helt nyt liv i dit outfit og på samme tid vil du skille dig ud og fremhæve din personlighed”

- Kevser Ergün
BeWooden


Vis, hvem du er

Vi har alle hver især en unik personlighed, som afspejles i vores væremåde.
Vores holdninger, attitude og handlinger gør os til dem vi er, og adskiller os fra andre. Du kan afspejle, hvem du er, eller hvem du vil være med din væremåde. Men også med dit udseende.


Vidste du, at 80 % af alle sanser, som vi opfatter, er gennem øjnene?

Du kan let få øje på vrede eller glæde blot gennem et eneste ansigtsudtryk eller at nogen har travlt på grund af deres måde at gå på. Takket være dit udseende, eller blot din udstråling, kan du ligne en elegant dame den ene dag, og en atlet den anden. Du bestemmer selv om du vil ligne en businessmand i dag og en hipster i morgen. 
Blot gennem dit udseende, udstråler du din personlighed og viser, hvem du er. Så vores udseende kan i dén grad afspejle vores personlighed.


Minimalistisk design, håndlavet produktion og moderne koncepter, skaber et tilbehør, som viser din kærlighed for naturen og interesse for økologi. Hvert dyr repræsenterer også en anden positiv egenskab og menneskelig karakteristik.

 

Kan du se, hvem af dem, du er?


Bjørnen:

Håndlavet træ-broche fra BeWooden

Håndlavet træ-broche af ahorn, mahogni og bøgetræ


Bjørnen repræsenterer mod, iver og styrke. Det kan give dig det nødvendige mod til at træffe vigtige beslutninger, hvad enten det gælder dagligdagens gøremål eller vigtige forretningsmøder.

Hjorten:

Håndlavet træ-broche fra BeWooden i hjortemotiv

"Håndlavet træ-broche af ahorn og valnøddetræ"

Hjorten er skovens mest sofistikerede dyr; den er yndefuld, subtil og sensuel – præcis ligesom du er. Det er et fantastisk supplement til romantiske kvinder, der beundrer ren skønhed og det sofistikerede.

Ræven:

Håndlavede træ-broche fra BeWooden

"Håndlavet træ-broche af ahorn, mahogni og bøgetræ"

Ræven symboliserer nysgerrighed, fingerfærdighed og listighed. Det kan være en tilføjelse, der passer perfekt, ikke kun til din stil, men også til din karakter.

Haren:

Håndlavet træ-broche fra BeWooden i haremotiv

"Håndlavet træ-broche af ahorn og valnøddetræ"

Haren symboliserer hurtighed og smidighed. Den egner sig godt til moderne kvinder, som sætter en ære i at ordne sine opgaver, gøremål og fritidsaktiviteter til tiden. De er hurtige, og har en perfekt evne til at administrere tid og aftaler. Det kan være en forlængelse af din egen personlighed og være med til at udtrykke denne.

Ulven:

Håndlavede træ-broche fra BeWooden

"Håndlavet træ-broche af valnøddetræ og ahorn"

Ulven er et af de mest beundringsværdige og respekterede dyr i skoven – modig og stærk; både alene og i flok. Brochen egner sig godt til den talentfulde og ambitiøse kvinde, som besidder lederevner. Lad denne træ-broche blive en forlængelse af din egen personlighed og understreg denne.


Monogram

 

Send os dine ønskerBeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven