Se de nye armbånd fra BeWooden

19.04.2017
Jan Klimíček
Moderne kvinde med håndlavet armbånd
 
I løbet af de sidste 10 måneder har vi arbejdet hårdt og længe på at skabe nye produkter til dig! Vi har udvalgt og sammensat forskellige materialer, farvekombinationer og lignende, hvilket har resulteret i ren perfektion. 
 
Allerede fra den første dag, hvor BeWooden luftede tanken om at lave armbånd, vidste vi hvordan de skulle være: unikke og af høj kvalitet. Vi ville udfordre det traditionelle armbånd og angribe opgaven på en ny og anderledes måde. Det skulle imponere, have rene linjer og ikke være for prangende.
 
Designet skal være tidlsøst, hvilket vil sikre at disse accessories kan bruges i alle årets sæsoner.
 
Indledningsvidst vidste vi at materialerne ville have essentiel betydning for det endelige resultat. Derfor kunne der udelukkende indgå en kombination af de bedste råmaterialer i produktionen. Ydermere skulle produktionen være foreneligt med vores høje krav til vores miljøvenlig-produktion og respekt for naturen.
 
Glas, metal, sten, læder og træ i smuk forening – Udviklingen af disse produkter har været den hidtil mest omfattede. Igennem omhyggelig afprøvning af diverse materialer har vi fundet frem til, hvor hvert enkelt materiale gør sig bedst og til hvilket formål. Hvordan fungerer materialet rundt om håndleddet? Hvor meget må det veje? Hvordan får vi smykket til ikke at hænge fast i tøjet? Det var spørgsmål som disse, som vi måtte besvare førend at vi kunne gå rigtigt i gang.
 
Igennem et utalt af prototyper, designs, materialekombinationer og så videre, lykkes det at få kreeret nogle fantastiske armbånd.
 
Som noget helt nyt og anderledes valgte vi at prøve kræfter med forskellige perle- og stentyper. Her benyttede vi blandt andet krystal, fiberplader, onyx, og bulls eye. Ligesom træ, er stenenes struktur meget fascinerende og dets egenskaber uendelige.
 
Både sten og træ gemmer på historier og fortællinger i deres mønstre og struktur. Ligesom træets unikke årringe, er der ikke to sten der er helt ens - ligesom vores personligheder. De perler vi har valgt til vores armbånd, er af højeste kvalitet, således at glans og sjæl ikke blegner med årene.
 
Håndlavet træ-armbånd til moderne kvinder


Efter at have viet utallige uger til produktudvikling og idégenerering, begyndte vi at teste forskellige designs, farvekombinationer, former og forskellige måder at fastgøre materialerne til selve armbåndet. Dette skulle ske uden at miste detaljerne i træet og samtidigt holde designet elegant, igennem et minimalistisk og subtilt design.

Det næste skridt i tilblivelsesprocessen var, at søge den bedst mulige måde at udføre arbejdet på. I dette trin inviterede vi modeentusiaster ind i produktionen, for at bidrage med idéer og forslag hertil. Det skubbede os i den rigtige retning og var uden tvivl med til at åbne vores øjne for nye muligheder og metoder.


Da de overordnede designs og kombinationer af materialer var på plads, blev det tid til at foretage de sidste finjusteringer. Baseret på flere typer gummi af høj kvalitet, valgte vi den mest holdbare type til selve snoren – ebonit – hvilket er den mest anvendte i Tjekkiet. Detaljerne i træet er blevet påført af vores dygtige snedkere, som omhyggeligt har lavet disse, med en særlig laser indgraveringsteknik. 


Gentlemen går med håndlavede armbånd
BeWooden - Jan Klimíček
Jan Klimíček
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven