5 ting du ikke vidste om BeWooden’s træ-butterflies

24.04.2017
Jan Rezek

Har du tidligere stifte bekendtskab med BeWooden eller deres accessoires? Så ved du formodentligt allerede at BeWooden ikke bare laver beklædningstilbehør, men at de er håndlavede, af høj kvalitet og at alle produkterne indeholder træ. I afsnittet herunder vil jeg nævne 5 ting, som du måske ikke vidste om BeWooden’s træ-butterflies. 

1. Miljøøvenlig 

For BeWooden er miljøvenlighed en mærkesag og det kommer til udtryk på mange måder. Eksempelvis benyttes der alene resttræ i vores produktion af træ-accessoires. Det opkøbte resttræ kommer fra lokale snedkere og træmænd fra lokalområdet. Som et direkte resultat af dette, har det været muligt at minimere mængden af spild træ og derved skåne naturen for unødig belastning. Altså kan du med god samvittighed ifører dig en BeWooden træ-butterfly.

2. Europæisk produktion  

For at have fuld kontrol med hele produktionsprocessen, har vi valgt at holde det hele indenfor europas grænser. Herved opnås fuld kontrol med de enkelte produktionsled og arbejdsforholdene. Som et direkte resultat af dette, kan vi sikre en kontinuerlig høj standart, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. 

Til nogle modellere benyttes der fint silke til at lave hals- og centerstykket og til andre bruges der 100% bomuld. Uanset hvilken form for tekstil der bruges til den pågældende model, oprinder dette fra en af vores europæiske nabolande. Eksempelvis benyttes der silke til vores Premium model ”Stella”, som kan ses nedenfor. Silken oprinder fra Italien, hvor vi igennem mange år har handlet med samme lokale leverandør.

3. Livstidsgaranti, stilgaranti og døgn-support

Det er ikke nok for BeWooden at lave smukke træ-butterflies, de vil også yde landets bedste service. Det kommer blandt andet til udtryk i virksomhedens livstidsgarantiordning, stilgaranti og døgn-support. Du kan læse mere om disse services herunder eller kontakte en servicemedarbejder på denne side. 

Livstidsgaranti
Vi er så sikre på at dit produkt kommer til at holde hele livet, at der tilbydes livstidsgaranti på alle produkter. Skulle din elskede træ-butterfly flække, splintre eller på anden måde gå i stykker, som et resultat af en fejl i træet eller produktionen, kan du til enhver tid returnere den og modtage en helt ny. Det er en BeWooden garanti, der er til at mærke og føle på.

Stilgaranti
Der tilbydes stilgaranti på alle produkter, som BeWooden designer og kreere. Stilgaranti er din sikkerhed for at enhver butterfly er designet i et moderne og nutidigt design. Herudover kan denne garanti kombineres med vores returneringspolitik, som tillader dig at levere dine accessoires tilbage indenfor 14 dage efter købet. Altså kan du bytte din træ-butterfly, såfremt du måtte ønske pengene retur, en anden model eller et anderledes design.

Døgn-service
Du kan til enhver tid komme i kontakt med en servicemedarbejder via BeWooden’s hjemmeside. Her kan du komme i telefonisk kontakt med en servicemedarbejder, der afhjælpe og besvare de spørgsmål du eventuelt måtte have. Har du et spørgsmål uden for almindelig kontortid? Frygt ej, for igennem vores kommunikations-værktøj ”SmartSupp”, kan du skrive til en af vores medarbejdere. Herefter vil en medarbejder besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Vil du vide mere om BeWooden og deres historie, kan du med fordel klikke på nederstående billede. 

4. Perfektion tager tid

Hele produktionen starter ud med en ét enkelt stykke solidt træ. Ud af dette solide stykke træ, udskæres butterflyens primære form og den detalje- og kvalitetsorienterede behandling påbegyndes.

Produktionstiden afhænger i høj grad af, hvilken model der er tale om. Dog er den gennemsnitlige produktionstid 3-5 dage fra start til slut. Dette skyldes i høj grad de gentagende overfladebehandlinger, som træ-butterflyen gennemgår, førend at den kan forlade værkstedet. Eksempelvis er der modeller, hvor overfladen er både tryk-behandlet, bejdset, lakeret og efterfølgende indgraveret med et dekorativt mønster. Alle disse behandlinger har til formål at styrke træets holdbarhed og forfine det endelige resultat.   

5. Personlige og unikke træ-accessoires 

Uanset hvilken træ-butterfly du vælger, kan du være sikker på at få et unikt eksemplar. Oversagen til dette er at træets struktur og årringe, er unikke og enestående for hvert enkelt stykke træ. Dermed er der ikke to træ-butterflies der er helt ens.

Hvis ikke at du synes at en unik og anderledes stykke stil er nok, kan du herudover mulighed for at personliggøre den! Det kan du eksempelvis gøre igennem en indgravering på træets overflade. Dette kunne være dit navn, initialer eller en særlig dato. Ydermere kan du få indgraveret et monogram eller andet særligt mønster. Ønsker du at få lavet noget anderledes, kan du kontakte os her. 


BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven