Måneden, der gik - April 2017

02.05.2017
Jan Rezek
April har været en måned med fart på! Ikke alene er vores produktsortiment vokset markant, vi har også kunne introducere helt nye systemer og muligheder for besøgende på BeWooden.dk. Disse systemer har blandt andet medført at vi kan være til stede på de sociale medier, på en ny og mere effektiv måde. Herudover har du nu mulighed for, at blive designer af din helt egen butterfly - du kan læse mere omkring alt dette i denne månedsrapport! 
 

Vi har været i Euroman og Eurowoman

Det har taget flere ugers planlægning og hårdt arbejde at få orkestreret, men det har været hele arbejdet værd. Den 20. april udkom det nye Euroman og Eurowoman, hvori BeWooden er at finde. Vi er utroligt glade for at omtalen i disse magasiner, og vi tager os til hovedet ved tanken om at hele 350.000 mennesker læser dette hver måned. 

For at modtage en af ovenstående blad, kan du henvende dig her.  
 
Nye produkter
Vi har i den forgangne måned kunne præsentere en lang række nye produkter og produktkategorier. Dette omfatter kategorierne lommetørklæder, kortholdere til kvinder og nye perlearmbånd. Ydermere har vi nu fornøjelsen af, at kunne introducere hele landet for konceptet "Design din egen butterfly"

Lommetørklæderne er som skabt til den moderne forretningsmand, som ikke vil gå ned på tilbehøret. Disse lommetørklæder er lavet af bomuld samt ægte italiensk silke, og kommer med BeWooden’s efterhånden velkendte livstidsgaranti. Vores dygtige designere holder altid øje med tidens trends og modefænomener, hvorved du altid vil kan være sikker på at følge modetendenserne, når du tager en af vores accessories på. Det er BeWooden's velkendte stilgaranti! 

Kortholder til kvinder. Hidtil har vi alene produceret kortholdere til gentlemen, men nu er det blevet muligt for den moderne kvinde at få deres egen træ-kortholder. Disse minder til dels om herremodellerne, men er kendetegnet ved at have nogle af de samme mønstre og indgraveringer, som vores lommespejle og andre kvindeprodukter er udsmykket med. Altså er der rig mulighed for at fuldende din stil med matchende accessories.

Perlearmbåndene blev omtalt i sidste månedsrapport, men der er kommet flere til siden sidst! Perlearmbåndene er lavet af mange forskellige typer krystaller og sten, som er kombineret på et utal af måder. BeWooden's kendetegn er at finde i centerstykket, hvilket er lavet af forskellige træsorter.  Dette har resulteret i en bred vifte af designs og stilarter, hvorved der er noget for enhver smag.


Design din egen butterfly

BeWooden tror på hvert enkelt individs unikke stil og personlighed - med det nyeste tiltag fra BeWooden, vil du nu i endnu højere grad få mulighed for at udtrykke denne! Nu kan du selv designe din træ-butterfly, efter din helt egen stil og personlighed. Igennem vores hjemmeside er det nu muligt at vælge mellem alle de spændende træsorter, textiler og farvekombinationer, hvorefter du kan sammensætte dem som du ønsker. Inden du bestiller kan du naturligvis få en grafisk fremvisning af din butterfly.

Som sædvanligt er der  mulighed for at få indgraveret navn, initialer eller en særlig dato på butterflyen. Ønsker du at få indgraveret et monogram? Da kan du kontakte os her.

I den forgangne måned har vi postet følgende blog-indlæg

Som det fremgår af ovenstående har vi ikke lagt på den lade side i april måned. Af samme oversag er der heller ikke blevet blogget nær så meget som vi tidligere har gjort . Dog har vi skrevet nogle indlæg, som er særligt relevante for dig, som skal giftes eller vil bare vil vide mere om BeWooden.

De omtalte blog-indlæg findes her:


BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven