udsolgt
BeWooden - Brunn Slim Wallet
Tilføj til favoritter

Læderpung Brunn Slim Wallet

665 DKK inkl. moms
I PRODUKTION, er tilbage om to uger.
BeWooden - 30 dages gratis returret - 30 dages gratis returret

Brunn Slim læderpung med træ

BeWooden Brunn Slim Wallet er din garanti for stil og funktionalitet. En kombination af ægte læder og et smukt minimalistisk design. Denne tegnebog er designet til den moderne og individualistiske kvinde/mand. Selv om læderet har en tykkelse på kun 0,8 mm, er tegnebogen robust nok til at opbevare regninger og helt op til 12-18 kort. Omhyggeligt håndværk og høj kvalitet, giver os mulighed for at give dig livstidsgaranti på alle vores produkter.

Vi bruger naturlige materialer til vores Accessories. Derfor er hver og én unik. Produktbillederne er kun til illustration.
Materiale: Ægte Læder
Størrelse: 11 x 9 x 1,4 cm
Farve: Brun
DK Post Nord pick-up
30 DKK

DK Post Nord Home
30 DKK

DHL
Fri levering
Fri levering ved køb over 180 DKK
Express UPS (1-2 hverdage)
100 DKK
Fri levering ved køb over 900 DKK

Vores filosofi

Fundamentet hos BeWooden er holdarbejde. Lær menneskerne bag vores produkter og filosofi at kende. Her kan du læse om, hvem der designerne vores butterfly, hvem der er bedst til symaskinen og hvem, som er ansvarlig for, at du – og alle andre kunder – er tilfredse.

Fællesnævneren hos BeWooden er en stor passion for naturen og dens skatte, samt godt, traditionelt håndværk. Derfor tilbyder vi dig ikke hyldevarer, men i stedet unikke, tilpassede produkter.

Om Os
Vores filosofi

Fuldend dit outfit

Du leder garanteret ikke kun efter et stykke ekstraordinært accessory, men noget, som fuldender dit sæt. Vi har det helt rigtige til dig: Vores nye komplette pakke består af en butterfly af træ, seler og manchetknapper. Det perfekte valg til alle stilrene gentlemens.

Læs mere om vores talrige kombinationer og sammensæt dit favoritsæt.
Gaven til ham
Fuldend dit outfit

Detaljeret og Præcist Håndværk

Vores produktion foregår i hånden og derfor er der et utal af ekstraordinære detaljer på vores brocher. Det gør dem ikke kun unikke, men det giver dem også en helt speciel fornemmelse. Et unikt accessory!

Vores brocher passer også perfekt sammen i par. Derfor kan vi anbefale vores 1+1 sæt – den ideelle gave til dine kære.
Brocher og Pins
Detaljeret og Præcist Håndværk
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven