Få 10% bonus! Brug koden "JUL17"
 
Close Action Panel
Bryllupsinspiration Header


Bryllupsinspiration fra BeWooden


Træ-butterfly til et bryllup

Håndlavede træ-butterflies til en store dag. Med BeWoodens livstidsgaranti får du ikke blot en miljøvenlig træ-butterfly, men også et minde for livet.

Skal du have slips på til et bryllup?

Butterfly eller slips? Det er essentielt at dine accessories ikke kun matcher dit jakkesæt og udstråling - de skal også passe til din personlighed. Er du typen der foretrækker at gå med slips, kan du med god samvittighed vælge en personlig slipsenål i træ for at fuldende dit look.

Indgravering til bryllupsaccessories

Personliggør dine træ-accessories yderligere med en personlig indgravering. Du kan eksempelvis indgravere bryllupsdatoen, navne, initialer, et personligt citat eller sågar et monogram. Hvis du ønsker en forhåndsvisning af din indgravering, kan du kontakte os her.

Matchende træ-accessories

Sko, jækkesæt, slips eller butterfly? Brudgommens tilbehør skal matche i farve, stil og størrelse. BeWooden accessories sæt er din matchgaranti.

Morgengave

Søger du en original morgengave, som bliver med dine elskede for evigt? Lad os inspirere dig med vores håndlavede træ-accessories til mænd.Skal du have lavet noget specielt til dit bryllup? 


Kontakt os hvis du har et særligt ønske


kontakt os
Modtag vores nyheder
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven