De to største og mest undervurderede gøremål – før brylluppet

10.01.2017
Jan Rezek
Bryllup Inspiration


I virvaret af de mange gøremål op til et bryllup, kan man nemt miste overblikket. For at sikre dig og din udkårende en uforglemmelig dag, har vi udarbejdet en lille guide over, hvad vi mener er de to mest undervurderede gøremål, som i sidste ende kan have afgørende betydning for dit bryllup.
 

Hvad skal brudegommen have på?

Det er bestemt ikke nemt at finde det rigtige tøj til brylluppet. Bruden er traditionelt set iført en hvid brudekjole med slør og der afviges typisk ikke langt fra denne tradition. Situationen er dog en noget anden for brudgommen. Denne har langt flere beklædningsmuligheder og derfor også flere faldgrupper. I det kommende afsnit vil nogle generelle guidelines opstilles.
Som brudgom har du primært tre overordnede beklædningsmuligheder – Gommen bør være iført:

  • Jakkesæt
  • Smoking
  • Habit
Med en af de tre ovennævnte beklædninger, kan det ikke gå helt galt. Gommen bør dog være varsom, for han kan let komme til at blegne ved siden af en stor, pompøs brudekjole. For at hindre dette kan en række accessoires tilføjes outfittet.
Her er der tre beklædningsaccessoires som kan gøre din beklædning mere personlig og unik.

  • Sko: Lak, læder eller ruskind
  • Slips eller butterfly
  • Ur, manchetter og lommeklud
Få mere inspiration til træ-accessoires her.

Morgengaven

Morgenen efter bryllupsnatten er noget helt specielt; Ikke blot på grund af den hellige forening af to mennesker i ægteskab, men det er også et velfortjent hvil efter det stress og jag, som kan være forbundet med planlægningen af et bryllup.
En tradition som overraskende mange overser eller glemmer, er morgengaven. Du vil være overrasket over hvor hurtigt endorfinerne og den gode stemning kan fordufte, såfremt denne lille men vigtige detalje ikke er på plads. Der er nemlig ikke blot tale om endnu en gave, men en gave som i retrospekt kommer til at være et symbol på parrets forening.
Et eksempel på en personlig og helt unik morgengave kunne være dette træ-lommespejl ved navn Deco. Produktet er håndlavet og med livstidsgaranti. Der er rig mulighed for at gøre gaven mere personlig, ved at få eksempelvis indgravering af parrets initialer eller bryllupsdatoen.
 
Triti og Deco

 

Inspiration til Jeres bryllup

Har du svært ved at overskue planlægningen, gøremålene eller mangler du bryllupsinspiration, så kan det være til stor hjælp at besøge en bryllupsmesse. På sådanne messer vil der være rig mulighed for at spørge kompetente fagfolk om alt lige fra catering og blomster til tøj og indbydelser.
BeWooden vil være til stede på messer i hele landet. Heriblandt i København, Aalborg og Aarhus.
 
God fornøjelse og held og lykke til dig og din udkårende!
BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven