Den Personlige Gave - Header

Den Personlige Gave fra BeWooden

Søger du en gave til...

Gentleman fra BeWooden med Cubo træbutterfly og Cubo Cuff

Herre

Vi har mange forskellige accessories til herre hos BeWooden. En personlig gave til en speciel person i dit liv er noget, vi gerne vil være en del af. Vi bestræber os på at gøre hverdagen endnu mere speciel for den enkelte person. En gave er ikke bare en gave, men det en del af dig selv, du giver. Lad ham vide hvad han betyder for dig. 

Se vores herre accessories
gaven_til_hende_tr_lommespejl

Dame

Om din gave er til et familimedlem, kæreste eller ven, fortjener de at blive forkælet for alt de gør for dig. Fortæl hende hvor meget hun betyder for dig med en personlig gave. Husk at du kan indgravere din gave med eksempelvis en personlig hilsen. Har du spørgsmål til indgravering kan du kontakte os her.

Se vores dame accessories
Indgravering på dine træ-accessories fra BeWooden

Indgravering

Hvordan gør man unika produkter endnu mere unikke? Det kan man eksempelvis gøre med sin helt egen indgravering! Har du en hilsen, et personligt monogram, et citat eller noget helt fjerde, som du vil have indgraveret? Kontakt os hvis du skal have lavet noget specielt til gave.

kontakt os
minj_venlige_materialer_til_alle_produkter_fra_bewooden_gaven_til_hende

Unika Produkter

Alle produkter fra BeWooden er håndlavet. At håndlave produkter i træ, betyder at alle produkter er unikke, og ikke to stykker er ens. Derfor kan vi garantere, at din gave bliver 100% unik.


mangler du mere inspiration?
design_din_egen_butterfly_trio_fra_bewooden

Eget design

Hvis du har lyst til at give en gave med dit helt eget design, så er dette nu også en mulighed! Du kan nu designe din helt egen butterfly - både til mænd og kvinder. Vælg mellem 25+ træsorter og 30+ tekstiler.

start med at designeVidste du:

Miljøvenlige Produkter

Alle produkter, som vi producerer, er lavet i restmateriale, som vi får fra lokale værksteder, der ikke kan bruge det mere, og ellers vil have smidt det til forbrænding. Derfor kan du med god samvittighed gå med BeWooden accessories - samt hjælpe os med at bevare vores miljø.

Livstidsgaranti

Hos BeWooden er vi rigtig glade for håndværk og kvalitet - og kun den højeste kvalitet er bedst for os. Fordi at vi ønsker vores kunder skal være en del af BeWooden Famillien gennem hele livet, giver vi livstidsgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis et produkt har fejl eller det går i stykker pga. en produktionsfejl, så får du tilsendt en ny. 

 

 


BeWooden Danmark - De små detaljer betyder noget..

De små detaljer betyder noget..

Både for mænd og kvinder betyder de små detaljer noget. En god gave beviser, at personen betyder noget for dig. 
Størrelsen på gaven betyder intet, men betydning bag gaven betyder alt. Har du lyst til at give en lille men betydningsfuld gave?

BeWooden Danmark - Gå med noget sammen

Gå med noget sammen

Skal I købe noget til hinanden? 

Ved køb af et BeWooden armbånd, kan I få indgraveret Jeres initialer direkte på perlen, og derved gøre jeres accessories endnu mere unikke. 
Vi har både til herre og damer. 

 


Har du et særligt ønske til en gave?


Kontakt os

 


Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven