30_days_for_exchange 30 dages gratis returret
cards Sikker betaling
free_shipping Fri levering v/køb over 500.-
Close Action Panel

FAQ

Generelt

BeWooden - Hvordan skabes produkterne?

Hele produktionsprocessen foregår I vores værksted, hvor vores tømrer, Dan, med præcision, skærer produkterne ud til perfektion. Vores syerske, Hanka, tilføjer stoffet og Paul sammensætter træstykkerne med læder. Træstykkerne bliver omhyggeligt implementeret i sølvmanchetknapperne – et sandt mesterværk. Igennem hele processen sørger vi for grundigt at gennemtjekke alt, indtil det klar til afsendelse. På denne måde sikrer vi den højeste kvalitet af hvert produkt og genskaber den - næsten glemte - tilfredshed man oplever ved et gennemført stykke håndarbejde.

BeWooden - Hvad mener vi med livstidsgaranti?

Fornøjelsen af at se dig bære vores produkter er højt prioriteret, og vi står inde for vores ærlige manuelle arbejde. Vores produkter er veldesignede og er fremstillet og testet over flere måneder, og derfor tilbyder vi livstidsgaranti på vores produkter.

Dette vil sige, at hvis der skulle ske noget med dit BeWooden produkt grundet en produktionsfejl, så arrangerer vi en ombytning. Dette er gældende hele dit liv.

BeWooden - Hvilke typer træ anvender vi? Hvordan behandler vi træet?

Alle vores produkter er lavet af hårdttræ af højeste kvalitet, som der bliver nøje udvalgt fra overskydende træ fra værksteder i lokalområdet i Tjekkiet. Vi lægger stor vægt på det miljømæssige ansvar.

Vi arbejder bl.a. med træsorter såsom bøg, eg, æble, valnød, zebrano, mahogni, pære.

En speciel naturlig lak anvendes på træet og beskytter det mod mætning og mindre slitage. På samme tid bevares den unikke tekstur i træet og vedligeholder dets ynde. Det lakerede træ bliver ikke påvirket af at blive båret til daglig. Lakken er duft-fri af natur, og derfor bibeholder træet sin friske, organiske duft.

BeWooden - Hvor lang er leveringstiden? Om du indgraverer dit produkt eller ej, garanterer vi en leveringstid inden for 3-5 hverdage.

Har du bestilt et produkt med ekspreslevering, så vil du modtage det inden for 1-2 hverdage. 

Træ butterfly

BeWooden - Kan man bruge Jeres butterflies til en afslappet stil?

Vores butterflys er behagelige og meget praktiske at benytte, og lukkemekanismen er simpel. Derudover vejer de kun op til 25g, så du kan nyde hvert øjeblik, du bærer den.

Beundrende og nysgerrige blikke er det eneste, der vil minde dig om hvad du har på rundt om halsen. Det er op til dig om du vil benytte den til finere arrangementer eller til en mere afslappet stil. Du kan finde inspiration til forskellige stilarter her

BeWooden - Hvor store er vores butterflies?

Vores herre butterflies er 12 cm lange, mens vores dame butterflies er 10 cm lange - det samme gør sig gældende for vores butterflies til unge. Størrelserne er dermed de samme som en gennemsnitlig butterfly; ikke desto mindre er designet unikt og langt fra den gennemsnitlige butterfly.

Punge og kortholdere

BeWooden - Hvor praktisk er vores kortholder?

Med plads til 5-7 kort, er det helt op til dig hvordan du bruge den. Læderet, vi bruger til vores kortholdere er meget blødt, og former sig efter hvordan du bruger den.

Alle vores kortholdere har en sidelomme med plads op til ca. 20-25 visitkort efter brug. De er bygget op af 3 lag træ, som giver en ekstrem holdbar kortholder, og dette gør, at dine kort ikke vil blive bøjet eller beskadiget ved brug.

Manchetknapper

BeWooden - Hvilken materiale benyttes i manchetknapperne?

Vores mest eksklusive manchetknapper er lavet i ren sterlingsølv, hvilket fremgår af vores guldsmeds adelsmærke – tegn 925 - sølv indikation, lige såvel som vores ægthedscertificering. Vores andre manchetknapper er lavet af rustfrit stål, hvilket gør dem ekstremt lette og holdbare.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? info@bewooden.dk.

Modtag vores nyheder
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven