Få 10% bonus! Brug koden "JUL17"
 
Close Action Panel

FAQ

Generelt

BeWooden - Hvordan skabes produkterne?

Hele produktionsprocessen foregår I vores værksted, hvor vores tømrer, Dan, med præcision, skærer produkterne ud til perfektion. Vores syerske, Hanka, tilføjer stoffet og Paul sammensætter træstykkerne med læder. Træstykkerne bliver omhyggeligt implementeret i sølvmanchetknapperne – et sandt mesterværk. Igennem hele processen sørger vi for grundigt at gennemtjekke alt, indtil det klar til afsendelse. På denne måde sikrer vi den højeste kvalitet af hvert produkt og genskaber den - næsten glemte - tilfredshed man oplever ved et gennemført stykke håndarbejde.

BeWooden - Hvad mener vi med livstidsgaranti?

Fornøjelsen af at se dig bære vores produkter er højt prioriteret. Vi står inde for vores ærlige manuelle arbejde. Vores produkter er veldesignede og er fremstillet og testet over flere måneder. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på vores produkter. Hvis der skulle ske noget med dit BeWooden produkt, arrangerer vi en ombytning.

BeWooden - Hvilke typer træ anvender vi? Hvordan behandler vi træet?

Alle vores produkter er lavet af hårdttræ af højeste kvalitet, som der bliver nøje udvalgt fra overskydende træ fra værksteder i lokalområdet i Tjekkiet. Vi lægger stor vægt på det miljømæssige ansvar. Vi arbejder med lokale træsorter såsom bøg, eg, æble, valnød og poppel. Derudover arbejder vi også med eksotiske træsorter som f.eks. zebrano, meranti og mahogni.

En speciel naturlig lak anvendes på træet og beskytter det mod mætning og mindre slitage. På samme tid bevares den unikke tekstur i træet og vedligeholder dets ynde. Det lakerede træ bliver ikke påvirket af at blive båret til daglig. Lakken er duft-fri af natur, hvorfor træet bibeholder sin friske, organiske duft.

Træ butterfly

BeWooden - Kan man bruge disse butterflys til en afslappet stil?

Vores butterflys er behagelige og meget praktiske at benytte. Lukkemekanismen er simpel. Derudover vejer de næsten ingenting, så du kan nyde hvert øjeblik du bærer den. Beundrende og nysgerrige blikke er det eneste der vil minde dig om hvad du har på, rundt om halsen. Det er op til dig om du vil benytte den til finere arrangementer eller til en mere afslappet stil.

BeWooden - Hvor store er vores butterflys?

Vores herrebutterfly er 12 cm. lang, mens vores damebutterflys er 2 cm. kortere. Det samme gør sig gældende for vores butterflies til unge. Størrelserne er dermed de samme som en gennemsnitlig butterfly; ikke desto mindre, er designet særpræget og langt fra den gennemsnitlige butterfly.

Punge og kortholdere

BeWooden - Hvor praktisk er vores kortholder?

Med plads til 30 kort, er det helt op til dig hvordan du bruge den. Koskindslæderet vil blive blødt og forme sig efter hvordan du bruger den. Elegant og stilet design sikrer et professionel og karakteristisk udseende.

BeWooden - Hvilken kvalitet pryder vores punge der delvist er lavet af træ?

Med en speciel fremhævning af tynde træfiner over håndsyet koskind kan vi garantere dig at din pung vil være tilfredsstillende i mange år. Med vores særligt udvalgte træ sikrer vi at din pung ikke flækker. Koskindet vil stille og roligt bløde op og tilpasse sig til din pungs indhold. Vores punge er et højkvalitetsprodukt, som vi er stolte over at sælge med en livstidsgaranti.

BeWooden - Hvor praktisk er en pung der er delvist lavet af træ?

Du vil ikke kunne skelne mellem en traditionel pung og vores punge, der er lavet af træ, når du har den i din lomme. Den sætter ingen begrænsninger, når du bærer den.

Manchetknapper

BeWooden - Hvilken slags metal benyttes manchetknapperne?

Vores eksklusive manchetknapper er lavet af sterlingsølv, hvilket fremgår af vores guldsmeds adelsmærke – tegn 925 - sølv indikation, lige så vel som vores ægthedscertificering. Vores andre manchetknapper er lavet af rustfrit stål, hvilket gør dem ekstremt lette og holdbare.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? info@bewooden.dk.

Modtag vores nyheder
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven