FAQ

Generelt

BeWooden Danmark - Hvordan skabes produkterne?

Hele produktionsprocessen foregår I vores værksted, hvor vores tømrer, Dan, med præcision, skærer produkterne ud til perfektion. Vores syerske, Hanka, tilføjer stoffet og Paul sammensætter træstykkerne med læder. Træstykkerne bliver omhyggeligt implementeret i sølvmanchetknapperne – et sandt mesterværk. Igennem hele processen sørger vi for grundigt at gennemtjekke alt, indtil det klar til afsendelse. På denne måde sikrer vi den højeste kvalitet af hvert produkt og genskaber den - næsten glemte - tilfredshed man oplever ved et gennemført stykke håndarbejde.

BeWooden Danmark - Hvad mener vi med livstidsgaranti?

Fornøjelsen af at se dig bære vores produkter er højt prioriteret, og vi står inde for vores ærlige manuelle arbejde. Vores produkter er veldesignede og er fremstillet og testet over flere måneder, og derfor tilbyder vi livstidsgaranti på vores produkter.

Dette vil sige, at hvis der skulle ske noget med dit BeWooden produkt grundet en produktionsfejl, så arrangerer vi en ombytning. Dette er gældende hele dit liv.

BeWooden Danmark - Hvilke typer træ anvender vi? Hvordan behandler vi træet?

Alle vores produkter er lavet af hårdttræ af højeste kvalitet, som der bliver nøje udvalgt fra overskydende træ fra værksteder i lokalområdet i Tjekkiet. Vi lægger stor vægt på det miljømæssige ansvar.

Vi arbejder bl.a. med træsorter såsom bøg, eg, æble, valnød, zebrano, mahogni, pære.

En speciel naturlig lak anvendes på træet og beskytter det mod mætning og mindre slitage. På samme tid bevares den unikke tekstur i træet og vedligeholder dets ynde. Det lakerede træ bliver ikke påvirket af at blive båret til daglig. Lakken er duft-fri af natur, og derfor bibeholder træet sin friske, organiske duft.

BeWooden Danmark - Hvor lang er leveringstiden? Om du indgraverer dit produkt eller ej, garanterer vi en leveringstid inden for 3-5 hverdage.

Har du bestilt et produkt med ekspreslevering, så vil du modtage det inden for 1-2 hverdage. 

BeWooden Danmark - Hvordan returnerer jeg et produkt? Hos BeWooden har vi altid 30 dages gratis returnering af et produkt. Hvis du ønsker at returnere et produkt, så skal du udfylde vores returseddel, og følge instrukserne, som er beskrevet derpå.

Træ butterfly

BeWooden Danmark - Kan man bruge Jeres butterflies til en afslappet stil?

Vores butterflys er behagelige og meget praktiske at benytte, og lukkemekanismen er simpel. Derudover vejer de kun op til 25g, så du kan nyde hvert øjeblik, du bærer den.

Beundrende og nysgerrige blikke er det eneste, der vil minde dig om hvad du har på rundt om halsen. Det er op til dig om du vil benytte den til finere arrangementer eller til en mere afslappet stil. Du kan finde inspiration til forskellige stilarter her

BeWooden Danmark - Hvor store er vores butterflies?

Vores herre butterflies er 12 cm lange, mens vores dame butterflies er 10 cm lange - det samme gør sig gældende for vores butterflies til unge. Størrelserne er dermed de samme som en gennemsnitlig butterfly; ikke desto mindre er designet unikt og langt fra den gennemsnitlige butterfly.

Kortholdere

BeWooden Danmark - Hvor praktisk er vores kortholder?

Med plads til 5-7 kort, er det helt op til dig hvordan du bruge den. Læderet, vi bruger til vores kortholdere er meget blødt, og former sig efter hvordan du bruger den.

Alle vores kortholdere har en sidelomme med plads op til ca. 20-25 visitkort efter brug. De er bygget op af 3 lag træ, som giver en ekstrem holdbar kortholder, og dette gør, at dine kort ikke vil blive bøjet eller beskadiget ved brug.

Manchetknapper

BeWooden Danmark - Hvilken materiale benyttes i manchetknapperne?

Vores mest eksklusive manchetknapper er lavet i ren sterlingsølv, hvilket fremgår af vores guldsmeds adelsmærke – tegn 925 - sølv indikation, lige såvel som vores ægthedscertificering. Vores andre manchetknapper er lavet af rustfrit stål, hvilket gør dem ekstremt lette og holdbare.

Bælter

BeWooden Danmark - Hvordan måler jeg min bæltestørrelse?

Et bælte bør altid spændes i det 3. hul på bæltet. Vores længder, som du ser under de individuelle produkter er derfor ikke bæltets fulde længde, men derimod målt fra bæltespændet til det 3. hul. 

Hvis vi ikke har din rigtige længe, så vil vi med glæde personliggøre et bælte til dig med den rigtige længde. Du skal bare kontakte os. 

m_en_opasku2_dk

Brocher & Lapel Pins

BeWooden Danmark - Hvordan sætter jeg min Broche eller Lapel Pin fast?

Vores Brocher og Lapel Pins har samme påsætningsmekanisme. En lille nål er fastsast på din broche el. lapel pin, og sættes fast med en seperat klips, som du får med ved køb. 

Dine nye brocher og lapel pins kan sættes fast på eksempelvis jakker, tasker, halstørklæder mv. Kun fantasien sætter grænser. 

Perlearmbånd

Y-Seler

BeWooden Danmark - Hvilke størrelser kommer Y-Selerne i? Alle vores Y-seler er one-sized og kan justeres efter behov direkte på selen. 


Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? info@bewooden.dk.

Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven