Gaven til manden, som har alt

20.01.2017
Jan Rezek

Hvad giver man til manden som har alt?
- dette spørgsmål har mange formodentligt stillet sig selv, når de har skulle forsøge at finde en speciel gave til en særlig person. At finde en gave til en mand, der ikke ønsker sig noget eller påstår at han har alt, kan være en utrolig stor udfordring og meget frustrerende. Med udgangspunkt i dette, har vi nedenfor fundet tre gode og specielle gaveidéer, som med garanti vil blive taget godt imod.

Håndlavet træ-butterfly med indgravering
En oplagt gaveidé til den moderne og stilede gentleman kunne være en håndlavet træ-butterfly fra BeWooden. Alle BeWoodens produkter er håndlavede, miljøvenlige og med livstidsgaranti. Ønsker du at gøre gaven endnu mere personlig og unik, har du ydermere mulighed for at få indgraveret navn, initialer eller lignende direkte på din træ-butterfly. Derudover tilbyder vi ikke alene butterflys til mænd, men også et bredt udvalg af træ-accessoires til den moderne kvinde.

Manchetknapper med indgravering
Skal din udkårende for alvor forkæles, kan træ-butterflyen suppleres med nogle håndlavede træ-manchetknapper. Disse fås i mange forskellige variationer og i et væld af træ-sorter og forskellige ædelmetaller. Man har ydermere mulighed for, at få udsmykket træ-manchetknapperne med et helt personligt monogram. For at få dette tilføjet dine træ-manchetknapper, skal du blot vedhæfte en billedfil i høj kvalitet til din bestilling. Herefter vil vores dygtige og erfarne træ-mester tilføje monogrammet til produktet, ved hjælp af yderst præcis laser-indgravering.
  
At rejse er at leve
Hvad end man er tiltrukket af det pulserende byliv eller sydens sol, vil en rejse for majoritetens vedkommende, være et kærkomment afbræk fra hverdagens stress og jag.
I kølvandet på de lave flypriser og et stigende antal indlogeringsmuligheder, er antallet af gaveæsker og pakkerejser steget markant. Fordelen ved disse pakkeløsninger er at alt er inkluderet, hvorved at der er mindre planlægning, uforudsete udgifter og bekymringer til dig. Med det store udvalg af gaveæsker skulle der være gode chancer for, at den helt rigtige destination eller oplevelse kan findes til den heldige modtager. Få at se nærmere på de mange muligheder, kan du evt. se mere her.
Bryllupsmesse – Aarhus
Jeg håber at ovenstående har kunne inspirere og evt. bringe dig nærmere den perfekte, personlige, gave. Hvis du har brug for yderligere inspiration eller gode råd, da kan vi træffes på bryllupsmessen i Aarhus d. 22/1-2017. Du kan også læse nærmere om arrangementet her.BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven