Hvordan bliver produkterne til?

24.01.2017
Jan RezekVi befinder os i en lille by ved navn Chlebovice i det østlige Tjekkiet. Her møder vi manden Ctirad, der er kommet på en sjov idé; at lave en træ-butterfly til sig selv. På daværende tidspunkt blev denne beklædningsgenstand ikke lavet med henblik på at skulle produceres i flere eksemplarer og sælges. Grundet en stor interesse blandt Ctirads venner og bekendte, besluttede han sig dog for at lave flere og udbygge sortimentet – således blev BeWooden til, og tog sine indledende spæde skridt. Siden da er der sket en rivende udvikling, og BeWooden er i dag i mere end 12 lande i Europa.


Hvordan bliver produkterne egentligt til?

Alle produkter er produceret i hånden og helt fra bunden af. Vores råmaterialer stammer fra det restmateriale som lokale snedkere og andre træproducerende virksomheder i lokalområdet ellers ville lade gå til spilde.

Det er af essentiel betydning for BeWooden, at produktionen og de materialer, der indgår heri, har en grøn profil og ikke unødigt belaster miljøet.
Indledningsvist bliver grundformen på butterflyens tegnet op på et større stykke træ, hvorefter selve udskæringen påbegyndes.


Der er lang vej herfra til det endelige resultat. Selve produktionen af vores træ-butterflys tager imellem 3-5 dage. Produktionstiden afhænger i høj grad af en række faktorer såsom, om træet skal bejdses, indgraveres med et mønster og så videre.

Det er ikke blot vores træ-butterflies der bliver lavet i hånden, også vores bælter, punge og andre læderprodukter er håndlavede. Samtlige produkter, hvor læder er inkorporeret, stammer fra kvæg og der benyttes kun de bedste råmaterialer af højest mulige kvalitet.

Nedenfor ses hvorledes læderet udstykkes efter gamle traditionsbundne teknikker samt hvordan vores dygtige team af snedkere og andre fagkyndige kvalitetskontrollerer hvert eneste produkt, således at der kan opretholdes den høje kvalitet, vi bryster os af at kunne levere, hver gang!En af de mange fordele der er ved at håndtere hele produktionen selv er, at vi kan tilbyde at laser-indgravere navne, datoer, initialer eller endda monogrammer på de fleste af vores produkter. Derved bliver produktet helt personligt - og i endnu højere grad unikt.
BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven