udsolgt
Lion Pendant
Tilføj til favoritter

Lion Pendant

220 DKK inkl. moms
I PRODUKTION, er tilbage om to uger.
I PRODUKTION, er tilbage om to uger.
BeWooden Danmark - 30 dages gratis returret - 30 dages gratis returret
Unikt design, præcist håndværk og naturlige produkter. Vores løve vedhæng af træ har alle de samme karakteristika. Det er et mode accessory og er utroligt praktisk takket være den perfekte kæde med en længde på 50cm. Vedhænget i sig selv er kun 2cm og så let, at du ikke vil tænke over, at du har den på.

Løven er uden tvivl det mest majestætiske dyr og symboliserer styrke og jagten på succes. Men, den kan også være tålmodig og forstående. Den har et stærkt forhold til sine nærmeste venner.


Vi bruger naturlige materialer til vores Accessories. Derfor er hver og én unik. Produktbillederne er kun til illustration.
Træ: Mahogni, Ahorn
Farve: Brun, Gel, Hvid
Længde: 50 cm
DK Post Nord pick-up
30 DKK

DK Post Nord Home
30 DKK

DHL
Fri levering
Fri levering ved køb over 180 DKK
Express UPS (1-2 hverdage)
100 DKK
Fri levering ved køb over 900 DKK

Vores filosofi

Fundamentet hos BeWooden er holdarbejde. Lær menneskerne bag vores produkter og filosofi at kende. Her kan du læse om, hvem der designerne vores butterfly, hvem der er bedst til symaskinen og hvem, som er ansvarlig for, at du – og alle andre kunder – er tilfredse.

Fællesnævneren hos BeWooden er en stor passion for naturen og dens skatte, samt godt, traditionelt håndværk. Derfor tilbyder vi dig ikke hyldevarer, men i stedet unikke, tilpassede produkter.

Om Os
Vores filosofi

Fuldend dit outfit

Du leder garanteret ikke kun efter et stykke ekstraordinært accessory, men noget, som fuldender dit sæt. Vi har det helt rigtige til dig: Vores nye komplette pakke består af en butterfly af træ, seler og manchetknapper. Det perfekte valg til alle stilrene gentlemens.

Læs mere om vores talrige kombinationer og sammensæt dit favoritsæt.
Gaven til ham
Fuldend dit outfit

Detaljeret og Præcist Håndværk

Vores produktion foregår i hånden og derfor er der et utal af ekstraordinære detaljer på vores brocher. Det gør dem ikke kun unikke, men det giver dem også en helt speciel fornemmelse. Et unikt accessory!

Vores brocher passer også perfekt sammen i par. Derfor kan vi anbefale vores 1+1 sæt – den ideelle gave til dine kære.
Brocher og Pins
Detaljeret og Præcist Håndværk
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven