Måneden, der gik - Januar 2017

27.01.2017
Jan Rezek
 

 
2016 er netop afsluttet, og der er taget hul på endnu et nyt og begivenhedsrigt år.
Du er forhåbentligt kommet godt ind i det nye år, og er så småt ved at vende tilbage til hverdagen, arbejdet og de øvrige gemytligheder, der følger med hertil. Det samme er vi her hos BeWooden Danmark, der allerede nu har deltaget i et væld af aktiviteter, projekter og ikke mindst messer.
 

Praktikanten er sat i sving

I begyndelsen af januar måned bød vi vores nye markedsføringspraktikant, Phillip Nohr, velkommen til teamet.
Siden da har vi sat ham på en række forskellige arbejdsopgaver, og hvad end det har drejet sig om at deltage på messer, varetage sociale medieplatforme eller andre større og mindre opgaver, er han gået til disse med professionalisme og godt humør. Det er vi utroligt glade for - Endnu engang velkommen til!
 
 
I denne måned har BeWooden indtil videre deltaget i to messer; en i København med omtrent 6.500 deltagere og en anden i Aarhus med imponerende 7.000 deltagere. Messerne gav os mulighed for at komme i direkte kontakt med fantastiske mennesker og virksomheder fra hele landet, hvilket udelukkende var en god og positiv oplevelse. Arrangementerne efterlod os med et klart indtryk af, at der er stor begejstring for unikke træ-accessoires og selve idégrundlaget, hvilket vi naturligvis er utroligt glade for og stolte af!
 
Omkring 13.500 mennesker tager ikke fejl – BeWooden er et hit!
  
Nettet er hvor det sker og det er vi hos BeWooden særligt opmærksomme på. Derfor har vi øget og udbygget vores tilstedeværelse på de sociale medieplatforme, ved nu også at være aktive på en håndfuld af de sociale medier. Sidst tilkommende er vores Pinterest-konto, der fremadrettet vil kunne byde på en ny og anderledes måde at kunne interagere med brugerne, samt præsentere og fremvise vores produktsortiment. Følg os på Pinterest og gå ikke glip af de sidste nye produkter.   
 
Bryllupsmesse –  Aalborg
Inden januar afsluttes og efterlades som et kært minde, var der for vores vedkommende én enkelt messe tilbage. Denne messe fandt sted i Aalborg den 29/1-2017 og løber fra 11.00-16.00. Vi mødte lige så mange interesserede messegængere, som ved de tidligere arrangementer. Hvis du er interesseret i at vide mere omkring bryllupsmesser i Danmark, kan du læse om arrangementerne her
 
Den kommende måned byder ligeledes på mange aktiviteter og planer, som vi ser frem til at kunne realiseres. For at modtage nyheder omkring produktlanceringer, messedeltagelse og så videre, kan du følge os på både Facebook, Instagram og nu også Pinterest.


BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven