• African LP slider
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6


africa

100 % Afrika

Lavet af Afrikansk genbrugstræ &
designet af to Afrikanske Gentlemen

dandy

Dandy-Style

Designet af to elegante Dandy Gentlemen
for din individuelle stil

giving

 Giv tilbage

Vi donerer 100 kr. for hver solgte butterfly til
TH Children's Foundation

BeWooden Danmark - LouxMac Legacy: Butterflyen, der giver tilbage

LouxMac Legacy: Butterflyen, der giver tilbage

En 'limited edition' butterfly lavet fra 'upcycled' mahogni træ og designet af ægte Dandy Gentlemen for at dele og videregive deres inspirerende eftermæle. LouxMac Legacy butterfly støtter TH Childrens Foundation med 100 kr. for hver butterfly, der bliver solgt, for at give dårligt stillede børn i Afrika en chance for at komme i skole!

BeWooden Danmark - Designet af Sydafrikanske Gentlemen

Designet af Sydafrikanske Gentlemen

Denne butterfly er designet af to velkendte Afrikanske Dandies: Loux the Vintage Guru & Tony Maake. 

Som Dandies spiller de en vigtig rolle inden for fysisk udseende, raffineret sprogbrug, adstadige hobbyer, forfulgt med et strejf af nonchalance. Dette betyder dog ikke, at de er velhavende, hvilket er en normal misforståelse. 

En Dandy kan være en selvgjort mand, der stræber efter at imitere en aristokratisk livsstil, på trods af, han måske kommer fra en middelklasse eller andet. Ved at vise sin individualitet, kan alle være Dandy!

 

BeWooden Danmark - LouxMac Legacy

LouxMac Legacy

Vores LouxMac Legacy butterfly er lavet af 'upcycled' mahogni træ fra et gammelt skoletag i Tanzania. Takket være vores lokale venner, der arbejder frivilligt på projektet, kom BeWooden i kontakt med dem. Fra dette træ har vi været i stand til at lave 70 butterflies som 'limited edition'. 

BeWooden Danmark - TH Children's Foundation

TH Children's Foundation

Vi hos BeWooden vil også gerne give noget tilbage. Vil vil gerne bringe glæde, så for hver LouxMac Legacy produkt, donerer vi 100 kr. til TH Chrildren's Foundation for at give dårligt stillede børn en chance for at gå i skole. 

Under billedtagning af afrikanske børn med en fattig bagrund, blev Tony Maake motiveret til at etablere en børnefond for at forbedre deres liv. Derved startede TH Children's Foundation.  

Formålet med TH Children's Foundation er at hjælpe børn og give dem dé redskaber, de behøver, for at komme ud af fattigdom i deres fremtid. De gør bl.a. dette ved at give skolelærerne de vigtigste redskaber for at blive mentorer for børnene. På denne måde håber organisationen på at inspirere og forbedre de lokale områder for en lysere fremtid.

BeWooden Danmark - En butterfly med en historie

En butterfly med en historie

Loux og Tony brugte Johannesburg Skyline som inspiration for designet. Det var hér, den afrikanske bevægelse 'Dandy' begyndte. Generationerne har videregivet Deres arv, og det er nu op til de nuværende 'Dandier' at videregive arven til de fremtidige generationer.

Er du klar til at bringe mere glæde ind i modebranchen? Del og støt op omkring denne unikke historie:

#LouxMacLegacy & #BeWooden

BeWooden Danmark - Skræddersyet for ægte gentlemen

Skræddersyet for ægte gentlemen

Beklædningerne hos Dandies er støttet op fra den tyske brand Atelier Torino med Deres passende Vintage kollektion. Dette er gjort muligt grundet det lange partnerskab mellem BeWooden & Atelier Torino.


Atelier Torino præsenterer dem selv som et 'Moderne Herre' brand under sloganet "Feel Italian", sammen med et italiensk stil samt et stabilt 'fit' i alle størrelser til gode priser.  


loux tony

BeWooden Danmark - Match vores Legacy

Match vores Legacy

Har du lyst til at blive en ægte Dandy samt bære accessories, der passer til den ægte LouxMac Legacy? Tag et kig på vores limited edition produkter, og vær én af de eneste i verden til at eje accessories med disse designs. Anerkendt af den nationale & internationale presse

DK - Eurowoman
DK - Euroman
DK - Elle
DK - Bryllupsmagasinet
DK - Menswear
DK - instyle
DK - wedding
DK - Stiftstidende
DK Forbes 

Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven