Måneden, der gik - Februar 2017

27.02.2017
Jan Rezek


Februar måned er fløjet afsted og snart står marts for døren!

Den forgangne måned har været tætpakket med events, messer, indgåelse af diverse samarbejder og meget mere. Her hos BeWooden har vi haft utroligt meget for hånden, men vi klager bestemt ikke! Siden slutningen af januar har vi blandt andet deltaget i to fagmesser og en livsstilsmesse. Disse har fundet sted i henholdsvis Aalborg, Herning og Aarhus.

”Med mere end 12.500 besøgende gæster og 5.400 virksomheder, fordelt på 3 messer, fik vi for alvor mulighed for at vise og fortælle om vores unikke træ-accessories. Hvad end vi var i Aalborg, Aarhus eller Herning, blev vores produkter mødt med stor begejstring og interesse.  Det anderledes design, den høje kvalitet og hensynet til naturen, er nogle af de kerneværdier som de besøgende lagde særligt mærke til og roste os for. Det er vi naturligvis rigtig glad for og meget stolte af; Tusind tak! Jeg håber og tror at de kommende messer i efteråret, vil blive lige så underholdende og givende som de forgående. Jeg glæder mig i hvert fald utroligt meget til at skulle afsted igen”.
- Jan Rezek, Indehaver af BeWooden Danmark    
Hvis du ikke havde mulighed for at besøge os på en eller flere af de forgående messer, kan du klikke på nedenstående link. Her vil du kunne læse mere om de afholdte arrangementer, samt hvornår de afholdes igen.
Nye produkter på vej!
Der er meget at se frem til i de kommende måneder! Især hvad angår nye produkter og produktkategorier.
Vores dygtige snedkere og designere har i de forgangne måneder, arbejdet hårdt og intensivt på at udvide vores sortiment i bredden og dybden. Som er resultat af dette, forventer vi at kunne lancere en række nye produkter og produktkategorier i løbet af det næste halve år.  

Vi er allerede nu begyndt at lancere nogle af de nytilkomne modeller. Det sidste nye skud på stammen, er den håndlavede træ-butterfly ”Cassio”. Denne er lavet af ahorn og udsmykket med et interessant og komplekst mønster på fronten. På denne model er der mulighed for at få indgraveret et navn, et personligt citat eller sågar et monogram.

Udover at have deltaget på diverse messer landet over, har vi haft travlt med at udvide vores netværk og vise BeWooden fanen frem i det danske ganske land. Det har vi blandt andet gjort ved at indgå et samarbejde med virksomheden Estoas, der fremover vil kunne afhænde vores produkter på deres hjemmeside. Estoas sælger primært herretøj og diverse accessoires igennem deres utroligt flotte og gennemførte hjemmeside. For at lære Estoas og deres værdigrundlag bedre at kende, kan du tjekke deres hjemmeside ud her.

Vi byder Estoas velkommen og håber på et langt og gensidigt givende samarbejde.
For at holde dig opdateret med nyheder, events, konkurrencer mv. kan du med fordel følge os på Facebook, Instagram og Pinterest.BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven