30_days_for_exchange 30 dages gratis returret
cards Sikker betaling
free_shipping Fri levering v/køb over 500.-
Close Action Panel

Måneden, der gik - Marts 2017

12.04.2017
Jan Rezek
BeWooden Journal - blog omkring marts 2017


BeWooden er i konstant bevægelse, og vi kæmper en daglig kamp for at nå vores mål, visioner og drømme. Den forgangne måned har ikke været nogen undtagelse, og der har været så rigeligt at se til. Vi har indgået vigtige samarbejdsaftaler med større nationale kæder indefor herretøjs branchen, vi er blevet omtalt af kendte bloggere og har udvidet vores produktsortiment.   

BeWooden laver ikke bare træ-butterflies eller træ-punge – vi skaber stil og hjælper dig med at visualisere din personlighed og det der gør dig unik. I marts har vi derfor haft særligt fokus på at hjælpe dig med, hvordan man skal klæde sig i forbindelse med forskellige anledninger, samt hvordan du kan begave en person som står dig nær.

I denne forbindelse har vi udarbejdet og kreeret følgende blog-indlæg i marts:

Hvilke bloggere har skrevet om os?

BeWooden er uden tvivl på vej frem på det danske marked og vi oplever en stigende interesse for vores brand og produkter. I midt marts tog denne interesse dog nye højder, da bloggeren Frederikke Lindh valgte at lade sig fotografere med Bewoodens træ-kortholder og træ-lommespejl. Disse er håndlavede, kommer med livstidsgaranti og passer perfekt til en moderne kvinde. Hendes billede fik mere end 2.200 likes på ganske kort tid og produkterne blev modtaget med stor entusiasme af hendes følgere. For at se Frederikkes Instagram profil og andre af hendes populære billeder, kan du klikke her.

Frederikke laver blogpost om BeWooden træ-accessoires

Nye produkter
På nuværende tidspunkt har BeWooden mere end 12 produktkategorier og altid noget nyt i støbeskeen. I denne måned har vi tiføjet en ny produktkategori til vores sortiment, således at du nu kan iføre dig et luksoriøst ”BeWooden perlearmbånd”. Selve armbåndet er håndlavet og består af en kombination af krystal og træ. Med mere end 16 forskellige modeller til både mænd og kvinder, burde der være mulighed for at finde netop dét der passer til din stil.
Har du svært ved at vælge ét ynglings armbånd? Da kan flere kombineres og derved give et mere personligt udtryk. 

 

 

  
Vi håber og tror at BeWooden går en lovende fremtid i møde, og vi afventer spændt hvor den kommende måned fører os hen. 
Tak for denne måned! De bedste hilsner, BeWooden Danmark

BeWooden - Jan Rezek
Jan Rezek
Interessant for en ven?
Del det med dem!
Modtag vores nyheder
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven