Morgengave til bryllup

BeWooden Danmark - Morgengaver - En sød, romantisk tradition mellem brud og brudgom

Morgengaver - En sød, romantisk tradition mellem brud og brudgom

En morgengave symboliserer starten på Jeres nye fælles liv som ægtepar. Med accessories i BeWoodens tidløse design, høje kvalitet og med livstidsgaranti, giver du ikke blot en helt speciel, unik og meget personlig gave til din partner - men samtidigt også et smukt minde for livet.

BeWooden Danmark - Den personlige morgengave til din kommende ægtemand

Den personlige morgengave til din kommende ægtemand

Mange mænd har ikke så mange ønsker stående på sin ønskeliste. Så hvordan finder man lige en morgengave, som sidder lige i skabet? En personlig gave man vil blive husket for resten af livet.
Med accessories i BeWoodens design kan du give en unik, håndlavet gave, som kan personliggøres yderligere ved at få indgraveret Jeres bryllupsdato, navne, citater eller monogram.

BeWooden Danmark - Håndlavede og håndsyede accessories med valnøddetræ - til den moderne gentleman

Håndlavede og håndsyede accessories med valnøddetræ - til den moderne gentleman

Noget en moderne gentleman vil sætte stor pris på er en unik pung, manchetknapper eller y-seler i høj kvalitet og naturligt look. Hos BeWooden går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi anvender kun de bedste råmaterialer og der er virkelig kræset for detaljerne.

BeWooden Danmark - Den personlige morgengave til kvinden i dit liv

Den personlige morgengave til kvinden i dit liv

Har du endnu ikke fundet den helt perfekte morgengave, så fortvivl ej…
Du kan glæde din kvinde med et smukt armbånd i et unikt og moderne design. Hvis hun elsker farven blå, bør du vælge vores håndlavede armbånd med perler af amazonit sten og den lille, søde ahorn-detalje. Er hun til det lidt mere enkle, så er vores armbånd med slebet krystal også et stort hit. Vores perlearmbånd er, som alle vores andre produkter, kendetegnet ved at have en høj brudstyrke og levetid. Gaven kan personliggøres yderligere ved at få indgraveret Jeres initialer eller monogram.

BeWooden Danmark - Håndlavede accessories med smukke træ-detaljer - til kvinden der elsker et stilrent look

Håndlavede accessories med smukke træ-detaljer - til kvinden der elsker et stilrent look

Med en sød Caleo Clutch i minimalistisk design, som er håndlavet af ægte læder og med en lækker træ-detalje, kan du glæde din kvinde, som altid vil sende dig en kærlig tanke, når hun fremover bærer hendes pung, nøgler og make-up med stil. Du kan skrue op for charmen og vedlægge et Caleo træ-lommespejl, der matcher det smukke design. Spejlet måler 6 cm. i diameter og er belagt med et tyndt lag bronze. Hertil medfølger et etui af kalvelæder som beskytter spejlet mod ridser og skrammer.

Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven