• 1
  • 2
  • 3

Nye produkter fra BeWooden

Vi har startet det nye år med en masse nye produktlanceringer, og det vil vi fejre med jer! Derfor kan du ved et køb af en af disse nye produkter, få en valgfri Lapel Pin, til en værdi af 270 kr., med helt gratis! 

Frem til d. 31.1.2018 skal du som en note i checkout, skrive navnet på dén Lapel Pin, du ønsker med gratis. Du skal derfor ikke tilføje din Lapel Pin til kurven - Det gør vi for dig!

OBS: Du kan kun få en gratis Lapel Pin ved køb af hhv.: et Slips, Halstørklæde, Hue el. Handsker.

Se alle vores nye produkter nedenfor:


halst_rkl_de_fra_bewooden

Nye halstørklæder til den danske vinter

Hold dig varm med vores nye halstørklæder lavet i blødt bomuld. Få dit nye halstørklæde til herre og damer sammmen med en matchende hue. 

Se alle halstørklæder
hue_fra_bewooden

Nye huer i bomuld

De nye huer fra BeWooden er lavet i varmt bomuld, der garanterer, at du kan holde på varmen i den danske vinter. Du kan få din nye hue som sæt sammen med et matchende halstørklæde.

Se alle huer
 
handsker_fra_bewooden

Nye handsker i ægte læder

Vi er stolte af at kunne lancere vores nye handsker i ægte læder til både herre og damer. Håndsyet i det bløde læder, og former sig derfor efter brug. 

Se alle handsker
slips_fra_bewooden

Nye slips i bomuld

Vi er også enormt stolte af at kunne præsentere vores helt nye slips i bomuld til herre. De er lavet til forretningsmanden, der elsker at iklæde sig med eksklusive accessories.

Se alle slips


Glædeligt nytår fra BeWooden Teamet!
Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven