Returnering

Hvis varen ikke passer til dig – og du gerne vil returnere den til os, så skal du følge disse få trin, for at sende varen tilbage til os.

1.  Udfyld formularen herunder:

Bestilt på:

Fakturanummer:

IBAN for kunden:

Dato:

 

2. Vi sender dig en returlabel til din mail (virker kun i nationale forsendelser).

3. Vi refunderer beløbet til din konto.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret.

Fortryder du dit køb

Du har ret til at annullerer din ordre op til 30 dage efter dit køb – uden at give en grund.

Returneringsperioden er 30 dage fra den dato, hvor du eller tredjepart, som er navngivet af dig, og som ikke er transportøren, har taget varen i besiddelser.

For at udøve din fortryldesesret, så skal du igennem en tydelig og klar erklæring (fx. via brev, fax eller e-mail) til BeWooden s.r.o., Fryčovice 720, Fryčovice 739 45, Czech Republic // shop@bewooden.com, Telefon: +49 172 5296989) hvor du fortæller, at du gerne vil annullerer kontrakten. Du kan bruge den ovenstående formular til at underrette os om dit ønske om at fortryde dit køb – men det er ikke påkrævet.

For at gøre brug af din returret er det nødvendigt, at du underretter os inden perioden på 45 dage er udløbet.

Hvad sker der efter du har underrettet os

 

Hvis du trækker dig fra aftalen, vil vi tilbagebetale alt, som vi har modtaget fra dig: Inklusiv leveringsomkostninger (bortset fra de omkostninger, som kan være opstået, hvis du har valgt andre leveringsmetoder end den billigste metode, som tilbydes af os). Du vil modtage pengene med det samme eller op til 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget dit ønske om at returnerer dit produkt.

Vi vil betale tilbage til den konto, som du brugte til at betale din ordre med, medmindre andet er aftalt med dig. Du vil aldrig blive opkrævet et refusionsgebyr. Vi kan nægte at tilbagebetale indtil vi har modtaget varen, eller indtil du har fremvist bevis for, at du har returneret varen – alt efter, hvad der sker først.

Du skal returnere eller udlevere varerne til os eller til 

BeWooden s.r.o. 
Fryčovice 720 
Fryčovice 739 45 

Tjekkiet

med det samme og under senest 14 dage efter den dato, hvor du har informeret os om din annulering af kontrakten. Fristen overholdes, hvis du sender varerne inden udløbet af perioden på 14 dage. Vi bærrer omkostningerne ved returnering af varerne. Du skal kun betale for for et muligt værditab af varerne, hvis dette værditab skyldes håndtering af varen, som ikke er nødvendig for at undersøge varens art, egenskaber og funktionalitet.

 

*Fortrydelsesretten gælder ikke på følgende kontrakter:

Kontrakter for levering af varer, som ikke er præfabrikerede, og til fremstilling, hvor varen er udvalgt eller tilpasset forbrugerens personlige behov.

Modtag vores nyheder
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Indkøbskurv
Samlet pris 0 DKK
Gå til kurven